PRODUCTS

The Kyani Triangle of Health – Kyani Malaysia

PRODUCTS

The Kyäni Triangle of Health dari Kyani Malaysia adalah sistem kesejahteraan yang mudah digunakan untuk menyediakan nutrisi yang terbaik untuk kesihatan yang optimum.Ia terdiri daripada tiga produk utama yang diambil sepanjang hari, untuk membekalkan anda nutrien utama.

PRODUCTS

Kyani Malaysia – Sunrise

Kyani Malaysia – Sunrise menggabungkan polifenol yang kaya iaitu Wild Alaskan Blueberries juga polifenol lain dengan ekstrak semulajadi untuk membantu anda memulakan hari anda dengan betul.

PRODUCTS

Kyani Malaysia – Sunset

Kyani Malaysia – Sunset adalah sumber asid lemak omega-3 yang sangat baik dari Wild Alaskan Salmon dan bahan-bahan lain yang bersumber secara semula jadi, serta Tocotrienols, untuk menyokong sistem yang sihat di seluruh badan.

PRODUCTS

Kyani Malaysia – Nitro

Kunci sebenar untuk merealisasikan nilai penuh Triangle of Health adalah Kyani Malaysia – Nitro. Nitro mengandungi ekstrak dari buah noni, yang boleh digunakan oleh tubuh anda untuk menghasilkan Nitric Oxide-salah satu molekul isyarat yang paling penting dalam tubuh. Nitric Oxide, yang menggalakkan peredaran yang sihat dan membantu memastikan keupayaan tubuh anda menyerap nutrien. Boleh didapati sebagai Nitro FX dan Nitro Xtreme, Nitro diambil dua hingga tiga kali sehari untuk keberkesanan maksimum dan penyerapan nutrien maksimum.