Kyani Malaysia – Nitro

KYANI NITRO FX – Kyani Malaysia

Kyani Malaysia – Nitro

Kyani NitroFX dari Kyani Malaysia adalah campuran proprietari noni pekat yang meningkatkan pengeluaran semulajadi Nitric Oxide (NO) dalam badan. Juga dikenali sebagai “Molecule of Life”, Nitric Oxide membaiki, mempertahankan, dan mengekalkan setiap sel tubuh.

Dikaji secara meluas oleh penyelidik dan pakar perubatan, Nitric Oxide telah dikenali sebagai molekul yang kuat dan menggalakkan kesihatan oleh sebilangan besar kajian saintifik.

KYANI NITRO XTREME – Kyani Malaysia

Kyani Malaysia – Nitro


Dibina di atas asas Kyani Nitro FX, Kyani Nitro Xtreme dari Kyani Malaysia ini mengandungi lebih banyak nitrat daripada campuran proprietari Noni yang menumpukan peningkatan pengeluaran Nitric Oxide (NO) dalam tubuh.

Di samping itu, Nitro Xtreme ™ mengandungi CoQ10, Magnesium, Zink, Chromium, dan Niacin. Di antara banyak manfaat lain, nutrien tambahan ini juga meningkatkan pengeluaran Nitric Oxide tubuh.


Sama ada anda seorang atlet, profesional perniagaan, pelajar, atau ibu bapa yang sibuk, Kyäni Nitro Xtreme adalah sempurna untuk menyokong tenaga, stamina fizikal, dan kekuatan mental.

KESAN NITRO


MANFAAT KYANI NITROKyani Malaysia

Kyani Malaysia – Nitro


Nitrik Oksida : The Molecule of Life
Pada tahun 1998, tiga saintis dianugerahkan Hadiah Nobel dalam Fisiologi Perubatan untuk kajian mereka tentang Nitric Oxide. Kini dipanggil “The Molecule of Life,” Nitric Oxide telah terbukti secara positif:

Kyani Malaysia – Nitro

Pengaliran darah
Salah satu ciri penting Nitric Oxide adalah keupayaan melebarkan saluran darah, dengan itu mengekalkan peredaran yang sihat dan kesihatan jantung.

Keradangan
Nitric Oxide adalah “molekul isyarat” yang menyokong tindak balas keradangan yang sihat.

Fungsi Otak
Nitric Oxide adalah utusan kimia penting, yang menyokong keupayaan semula jadi badan untuk menyimpan dan mendapatkan maklumat di dalam otak.

Pencernaan
Nitric Oxide menyokong pergerakan dan peredaran mikro, mempromosikan aliran darah dan penghantaran nutrien ke seluruh badan.

Fungsi Seksual
Nitric Oxide telah diterbukti untuk mengekalkan aliran darah yang sihat, yang penting untuk libido seksual, prestasi, dan kepuasan.

“In my 25 years of research, I have never seen a molecule [like Nitric Oxide] that so pervasively influences normal and abnormal body functions.” -Dr. Solomon Snyder Director of Neuroscience, John Hopkins Medical School

9 MANFAAT KYANI NITRO *

 • Meningkatkan Tenaga
 • Menggalakkan Aliran Darah
 • Menggalakkan Peredaran
 • Membolehkan Respons Keradangan Sihat
 • Menggalakkan Kesihatan Jantung
 • Menyokong Fungsi Seksual Sihat
 • Menyokong Fungsi Kognitif
 • Menyokong Sistem Imun
 • Menyokong penyerapan nutrien

KYANI NITRO INGREDIENTS

Kyani Malaysia – Nitro


Kedua-dua Nitro FX ™ dan Nitro Xtreme ™ mengandungi campuran ekstrak Noni untuk meningkatkan pengeluaran Nitric Oxide. Kyäni Nitro Xtreme ™ mengandungi komponen tambahan untuk memberi badan anda peningkatan tambahan. Penyelidikan menunjukkan bahawa gabungan lima ramuan ini meningkatkan pengeluaran Nitric Oxide di dalam badan dan memaksimumkan potensi tubuh untuk menggunakannya.

COQ10
Coenzyme Q10 (CoQ10) adalah antioksidan yang dihasilkan oleh tubuh manusia. Ia diperlukan untuk fungsi asas sel. CoQ10 membantu menghasilkan sehingga 95 peratus tenaga manusia. Molekul ini juga menggalakkan kesihatan kardiovaskular dan aliran darah yang betul. Tahap CoQ10 didapati menurun dengan usia dan penyakit kronik.

Kyani Malaysia – Nitro

MAGNESIUM
Magnesium membantu menukarkan karbohidrat, protein, gula, dan lemak menjadi tenaga. Ia juga dapat melonggarkan dan kontraksi otot serta penghantaran saraf. Beberapa kajian menunjukkan bahawa peningkatan magnesium adalah salah satu cara yang paling berkesan untuk meningkatkan tenaga.

Kyani Malaysia – Nitro

ZINC
Perlu untuk lebih daripada 300 enzim dalam badan, zink memainkan peranan penting dalam mengekalkan sistem imun yang sihat, metabolisme tenaga, sintesis protein, keseimbangan gula darah, penyembuhan luka, dan fungsi otak.

Kyani Malaysia – Nitro

CHROMIUM
Chromium membantu menghidupkan karbohidrat, protein, dan lemak menjadi tenaga. Minyak penting ini juga membantu badan mengawal paras gula darah, mengekalkan kesihatan jantung, memperbaiki sistem imun, dan mengekalkan jisim badan yang sihat.

Kyani Malaysia – Nitro

NIACIN (VITAMIN B3)
Niacin adalah antioksidan yang penting untuk metabolisme sel. Ia terlibat dalam lebih daripada 50 proses metabolik yang menjadikan karbohidrat dan lemak menjadi tenaga. Niacin juga membantu mengekalkan kesihatan jantung, menyokong saluran pencernaan, dan menggalakkan sistem saraf yang sihat.

Kyani Malaysia – Nitro

SAINS

NITRIK OKSIDA (NITRIC OXIDE)

Nitrik Oksida adalah molekul mudah, terdiri daripada satu bahagian nitrogen dan satu bahagian oksigen. Para saintis dan penyelidik di seluruh dunia telah terkejut dengan senarai Nitric Oxide dalam badan yang tidak terbatas.

“Dalam penyelidikan selama 25 tahun, saya tidak pernah melihat molekul yang sangat mempengaruhi fungsi badan normal dan tidak normal,” kata Dr Solomon Snyder, pengarah neurosains di Sekolah Perubatan Johns Hopkins.

Walaupun pentingnya molekul ini, Nitrik Oxide tidak diketahui di luar komuniti penyelidikan perubatan. Nitric Oxide adalah gas yang sangat reaktif yang secara semula jadi dihasilkan di dalam tubuh manusia. Nitrik Oksida adalah molekul isyarat yang paling penting dalam badan.

Ia menyokong pelbagai fungsi fisiologi termasuk peredaran sihat, tindak balas keradangan yang betul, pembelajaran biasa dan ingatan, pencernaan yang betul, dan pelepasan oksigen yang betul dalam tisu daripada sel darah merah. Ia memainkan peranan penting dalam banyak tindak balas kimia yang penting.

Dengan gaya hidup dan faktor gaya hidup yang pesat seperti kekurangan latihan, diet yang tidak baik, kekurangan mineral tanah, asap rokok, dan bahan pencemar udara yang lain, tahap Nitric Oxide yang sihat pada manusia adalah sangat penting.

Secara saintifik, Nitric Oxide boleh dihasilkan dalam tubuh melalui proses menukar L-arginine (salah satu daripada 20 asid amino) ke dalam citrulline. Walau bagaimanapun, lebih banyak penyelidikan mendapati bahawa L-arginine mempunyai potensi kesan sampingan negatif.

Di samping itu, banyak faktor bersama diperlukan untuk menukar L-arginine menjadi Nitric Oxide. Sebagai alternatif, Nitric Oxide boleh dihasilkan dengan lebih cekap dari bahan yang dikenali sebagai nitrat dan nitrit yang terdapat dalam tumbuhan seperti Morinda Citrofolia (noni).

Semasa tahun 1999 dan 2000, Dr. Thomas Burke dan penyelidiknya di Integrated Systems Physiology , sebuah makmal bebas di Denver, Colorado, mendapati bahawa jus buah noni adalah bahan mentah yang boleh digunakan oleh tubuh untuk mensintesis Nitric Oxide. Penemuan mereka membantu menjelaskan manfaat besar yang dilaporkan selepas mengambil jus noni.

Kyäni Nitro FX ™ dan Kyäni Nitro Xtreme ™ dari Kyani Malaysia telah dibangunkan menggunakan campuran proprietari noni pekat untuk memaksimumkan kesan Nitric Oxide terhadap penggunaan Noni. Produk-produk luar biasa ini menggunakan penyelidikan untuk membuka kunci rahsia noni.

Kyani Malaysia – Nitro

“Dalam 25 tahun penyelidikan saya, saya tidak pernah melihat molekul [seperti Nitric Oxide] yang sangat mempengaruhi fungsi badan normal dan tidak normal.”
-Dr. Solomon Snyder, Pengarah Neurosains, Sekolah Perubatan John Hopkins

MANFAAT TAMBAHAN NITRIK OXIDE
Nitric Oxide secara positif mempengaruhi hampir setiap sistem dalam badan, meningkatkan kesihatan dan kesejahteraan yang lebih baik. Didokumentasikan dengan baik untuk peranannya sebagai “natural vasodilator”, Nitric Oxide membuka saluran darah, mengekalkan kesihatan kardiovaskular yang betul. Tetapi itu hanya permulaan. Lihat berapa banyak cara Nitric Oxide dapat memberi manfaat kepada tubuh manusia …

 • Menyokong pembakaran lemak yang sihat dalam sel
 • Membantu proses pemulihan luka semula jadi badan
 • Menggalakkan kesihatan paru-paru yang normal
 • Menggalakkan ketahanan semula jadi terhadap virus dan bakteria
 • Mengekalkan fungsi pencernaan yang sihat
 • Menggalakkan tidur nyenyak semula jadi
 • Membantu mengekalkan paras gula dalam darah


Fact: If you cut off the oxygen to the heart, the heart will suffer irreversible damage or cell death in 5-7 minutes. If you terminate nitric oxide, it takes only 5 seconds.