Join Us NOW! – Bisnes Online

PELUANG JANA PENDAPATAN TAMBAHAN SECARA “BISNES ONLINEBERSAMA KYANI MALAYSIA

Mari sini ada satu rahsia khusus untuk anda yang tercari-cari peluang Bisnes Online dari rumah yang telah terbukti berjaya dan bukan sekadar omong-omong kosong…..

Nak Buat Bisnes ONLINE? Tapi Tak Tahu Cara Yang Telah Terbukti Berkesan & Tak Jumpa Leader Yang Telah Berjaya Mampu Membimbing Anda Langkah Demi Langkah?

Join Us NOW! – Bisnes Online

Baiklah, sebelum kita pergi lebih jauh izinkan kami perkenalkan diri kami terlebih dahulu. Bila dah kenal, barulah lebih mudah untuk kami berkongsi lebih banyak cerita dan ‘rahsia-rahsia’ kami kan. Dan juga untuk anda lebih mempercayai kami  🙂

Mari saya kongsikan bersama cerita kami berdua dalam perniagaan Kyani ini …

OK, kisahnya bermula begini …

Saya dan isteri mula menyertai Kyani pada Ogos 2019 atas dasar ingin menjadi pengguna produk sahaja di mana ketika itu saya mencari supplemen untuk penyakit gout yang saya alami sekian lama. Kami diperkenalkan produk Kyani oleh seorang kawan dari Johor. Setelah menggunakan produk Kyani tersebut, penyakit Gout saya beransur pulih.

Join Us NOW! – Bisnes Online
Gout

Kami pun berkongsi kebaikan produk Kyani kepada rakan-rakan dan secara “Online” dengan kaedah bisnes online menggunakan platform Blog, Facebook, Instagram dan Youtube. Oleh kerana produk Kyani masih baru di pasaran Malaysia, kami banyak lihat testimoni-testimoni dari luar negara seperti Filipina,USA, Indonesia dan lain-lain kerana Kyani telah berada di lebih 50 negara di dunia.

Join Us NOW! – Bisnes Online
Kyani Products

Konsep kami LANGSUNG tidak mencari downline atau recruitment oriented. Tapi kami lebih kepada SHARING AND SELLING Product.

Majoriti downline kami merupakan pembeli kami yang berjaya hasil menggunakan produk-produk Kyani itu sendiri dan dalam masa yang sama, ingin mencari pendapatan sampingan.

Alhamdulillah semakin hari semakin ramai yang menyertai kumpulan kami. Bilangan ini terus bertambah hari demi hari.

Sekali lagi, semua ini kami berjaya capai TANPA mencari downline dan TANPA keluar setiap malam buat meeting bisnes!

Kini misi dan visi kami adalah melahirkan lebih ramai lagi Leader-Leader Hebat bersama Kyani di bawah bimbingan kami khusus untuk pasaran Malaysia, Indonesia, Filipina, Thailand dan lain-lain agar sama-sama kita mampu menjana pendapatan pasif.

Join Us NOW! – Bisnes Online
Kyani Around The World

Sesungguhnya, semua ini adalah hak Allah SWT yang dikurniakan kepada saya untuk membantu lebih ramai orang untuk berjaya seperti anda sendiri.

Ianya juga adalah untuk meyakinkan diri anda dan memberi anda motivasi kepada anda bahawa anda juga BOLEH menjadi seperti saya ini dengan bimbingan dan tunjuk ajar yang betul.

Ya, sememangnya anda juga mampu mencapai kejayaan seperti ini dengan langkah yang betul.

Nantikan, saya memang akan kongsikan bersama anda caranya dengan lebih lanjut.

Syaratnya anda WAJIB baca sampai habis segala apa yang saya sampaikan dalam laman web ini …

Baca sampai habis untuk tahu caranya!

Baca sampai habis untuk tahu caranya!

Baca sampai habis untuk tahu caranya!

Baiklah, sebelum kita pergi lebih jauh, mari saya tanyakan anda beberapa perkara terlebih dahulu …

Adakah Ini Yang Anda Idam-Idamkan Dalam Membina Sebuah Empayar Bisnes Online Untuk Menjana Pendapatan Sampingan?

Join Us NOW! – Bisnes Online

Cuba anda tanya diri anda sendiri, adakah ciri-ciri ini yang anda inginkan atau tercari-cari selama ini dalam menjana pendapatan sampingan …

  • Ingin berjaya seperti mereka yang telah berjaya dalam perniagaan Network Marketing TANPA perlu susah-susah buat meeting, jumpa orang, ‘paksa-paksa’ orang jadi downline kita
  • Menggunakan kuasa Internet Marketing atau Bisnes Online untuk membina perniagaan Kyani secara santai dan releks
  • Anda ingin mendapatkan bimbingan langkah-demi-langkah secara terperinci bagaimana untuk menjana pendapatan tambahan secara online dari A-Z. Anda ingin fokus kepada Bisnes Online, tak perlu tebalkan muka jual produk di tepi jalan
  • Anda seorang surirumah yang ingin mencari sumber pendapatan tambahan secara bisness online tapi dalam masa yang sama masih ingin menjaga & menguruskan anak, suami serta urusan rumahtangga tanpa gangguan
  • Peluang mengikuti kelas-kelas bimbingan pemasaran produk Kyani secara online tak kira pada bila-bila masa (Facebook, laman web tertutup , WhatsApp/Telegram, Webinar) – lebih fleksibel begini
  • Anda cuma perlu keluar rumah untuk urusan pengeposan atau COD tempahan produk sahaja. Selebihanya aktiviti pemasaran & jualan boleh dilakukan secara online sahaja depan komputer. Oh, indahnya hidup. Ini barulah dikatakan sebagai Bisnes Online !
  • Mendapat bimbingan daripada leader yang telah terbukti berjaya dalam perniagaan berangkai Kyani. Bukan sekadar membiarkan anda terkapai-kapai setelah anda sertai kumpulan mereka
  • Bertemu sifu-sifu leader dalam perniagaan Kyani yang telah berjaya menjana pendapatan 20k, 30k malah 200k sebulan sekalipun untuk mereka berkongsi bersama anda rahsia-rahsia kejayaan mereka
  • Anda ingin prospek yang secara sukarela menyertai rangkaian anda sebagai pengedar anda sendiri. Dalam kata lain, prospek anda membeli daripada anda dengan cara terhormat. Fuh, ada satu teknik yang akan diajar untuk anda melakukan perkara tersebut!
Join Us NOW! – Bisnes Online

OK, itulah dia beberapa perkara yang saya pasti anda inginkannya.

Persoalannya, adakah wujud peluang sebegini?

ADA !

Anda boleh capai ke semuanya melalui perniagaan Kyani bersama-sama saya.

Tapi saya sendiri sedar, bukan mudah untuk bertemu dengan perniagaan yang paling sesuai dengan jiwa anda dan menepati ke semua ciri-ciri tadi tu.

Lebih-lebih lagi yang berkaitan dengan Bisnes online melalui Network Marketing ni …

Masalah Yang Sering Dihadapi Untuk Memulakan Perniagaan Internet & Bisnes Online Network Marketing …

Join Us NOW! – Bisnes Online

Sudah menjadi lumrah, saya sering mendapat keluhan dan rintihan daripada mereka yang ingin memulakan Bisnes Online.

Barangkali ini juga masalah-masalah yang turut dihadapi oleh diri anda sendiri …

  • Risau dan ragu-ragu untuk buat duit di Internet oleh kerana terlalu banyak kes-kes SCAM di Internet yang pernah anda dengari
  • Tidak tahu cara betul bagaimana hendak memulakan perniagaan apa yang menguntungkan
  • Kurang jelas produk atau perkhidmatan yang mempunyai permintaan tinggi
  • Anda sedar, anda bukanlah seorang yang mempunyai latar-belakang bidang IT, tak tahu bina web, bagaimana ingin ‘letakkannya’ bahan-bahan di server, tak tahu cara terima bayaran betul dan pelbagai lagi masalah lah yang memeningkan kepala anda
  • Tidak mempunyai modal besar untuk memulakan dan menjalankan perniagaan di Internet
  • Tidak tahu cara pemasaran dan promosi yang betul di Internet. Takut kalau salah cara boleh mencalarkan kredibiliti anda sebagai peniaga online jangka-masa panjang

Itu untuk yang berkaitan dengan Perniagaan Internet.

Tak cukup dengan itu, saya pasti persoalan-persoalan berikut pasti akan timbul dalam fikiran anda dalam menceburkan diri dalam perniagaan berangkai (Network Marketing) …

Join Us NOW! – Bisnes Online
  • Banyak berlaku kes di mana syarikat-syarikat MLM yang ‘baru terkenal’ memasarkan produk sandaran semata, bukan produk keluaran mereka sendiri. Ini risiko besar, takut-takut mereka hanya menggunakan MLM sebagai platform Money Game mereka
  • Terlalu lari dan jauh daripada fokus konsep sebenar perniagaan dengan hanya menitikberatkan pertambahan ahli, bukan menjual produk iaitu perniagaan yang sebenar
  • Ketua kumpulan (Leaders) hanya menabur janji-janji palsu bonus mewah
  • Ilmu tentang produk tidak difokuskan. Yang penting, cari ahli, cari downline!
  • Khidmat sokongan dan bimbingan ahli Rakan Niaga tidak diambil berat
  • Bagaimana cara jualan dan belian produk? Masih samar-samar
  • Harga produk dan yuran penyertaan yang tinggi tidak masuk dek akal. Ini demi menampung komisyen dan bonus leader-leader terawal yang mewah tanpa membantu ahli-ahli baru untuk mula berniaga
Join Us NOW! – Bisnes Online

SUDAH ! Kini anda boleh ucapkan Selamat Tinggal kepada segala permasalahan di atas!

Sudah tiba masanya untuk saya dedahkan kepada anda satu peluang yang julung-julung kali diberikan kepada anda untuk jana pendapatan sampingan secara online dan santai …

Memperkenalkan …

Program Usahawan Kyani Bersama MILLIONAIRE EMPOWERED GROUP – “Jana Pendapatan Sampingan 3-4 Angka Secara Online Dengan KYANI Di Bawah Bimbingan Leader Hebat TANPA Perlu Meeting Larut Malam !”

Mari saya kongsikan terlebih dahulu bersama anda secara amnya tentang peluang perniagaan bersama Kyani ini …

  • Anda akan dibimbing, dilatih dan dipimpin oleh kami sendiri, ****untuk menjadi Rakan Niaga (Pengedar) produk-produk berasaskan kesihatan berjenama Kyani
  • Matlamat kami jelas, kami akan bimbing anda sehingga mampu menjana pendapatan kasar RM100,000 dalam tempoh 15 bulan penyertaan dalam Kyani – Inilah rekod yang pernah tercatat dan telah terbukti diraih oleh majoriti Rakan Niaga Kyani baru!
  • Kami akan 100% fokuskan pada permulaan untuk anda MENJUAL PRODUK, bukan untuk cari downline semata-mata.
  • Segela teknik, panduan dan cara Pemasaran Online yang telah terbukti berkesan akan kami ajarkan kepada anda untuk menjual produk-produk Kyani ini
  • Anda bebas bekerja dan membina perniagaan Kyani anda mengikut jadual waktu dan tempat bekerja anda sendiri

Salah-Satu ‘Rahsia’ Kejayaan Kami Membina Perniagaan Ini Adalah Kerana Kekuatan Produk Kyani Itu Sendiri …

Join Us NOW! – Bisnes Online
Kyani Products

Ya, memang inilah antara rahsia kejayaan kami dalam perniagaan Kyani ini.

Kami memang amat benar-benar yakin dan berdiri teguh di belakang kekuatan produk Kyani itu sendiri.

*******

Produk Kyani Malaysia juga telah disahkan HALAL oleh Islamic Service of America yang merupakan badan diiktiraf JAKIM.

Kekuatan Utama Produk-Produk Kyani Adalah Berpaksikan 3 Elemen Ini …

Join Us NOW! – Bisnes Online
Kyani Products

Inilah 3 elemen yang menjadi tunjang kekuatan produk Kyani yang mampu bertahan bertahun-tahun lamanya …

  • Produk Kyani telah dibuktikan oleh kajian saintifik bahawa ianya sentiasa selamat. Kyani telah menjalankan lebih 350 ujian makmal pada setiap ramuan yang terkandung dalam produk mereka. Malah mereka turut menjadikan rutin untuk menjalankan lebih daripada 80,000 ujian kualiti setiap tahun agar bebas daripada sebarang unsur tercemar dan berbahaya dalam setiap produk mereka!
  • Produk-produk Kyani juga telah terbukti sentiasa berkesan sehinggakan 90 kertas kerja saintifik telah diterbitkan dalam jurnal sains yang mempunyai produk Kyani. Mereka membelanjakan lebih *** untuk RnD
  • Kyani dikatakan mempunyai produk yang sentiasa mesra alam oleh kerana mereka bertanggungjawab dalam mencipta produk yang benar-benar selamat untuk individu, rumah dan bumi

Maka sebab itulah tiada sebab mengapa anda perlu beragu-ragu lagi dengan produk Kyani ini. Anda boleh ke link ini untuk mengetahui tentang Kyani Science.

Join Us NOW! – Bisnes Online
Kyani Sunrise

Ingat! Produk yang anda promosikan merupakan salah-satu elemen terpenting dalam sesebuah perniagaan Network Marketing.

Inilah penentu kelangsungan perniagaan anda untuk jangka masa panjang. Tak guna jual produk yang ‘menjanjikan bulan dan bintang’ tapi realitinya ianya indah khabar dari rupa.

Produk yang berkualiti akan meraih kepercayaan daripada pengguna. Kepercayaanlah yang akan membina nama kita dalam dunia perniagaan dan akan berlakunya pembelian berulang.

Sekarang mari saya bawa anda kepada kelebihan & MENGAPA anda perlu sertai perniagaan Kyani ini bersama rangkaian kumpulan MILLIONAIRE EMPOWERED GROUP saya …

Mengapa Perlu Sertai Kyani? 10 Kelebihan Bakal Anda Dapat Dengan Menyertai Rangkaian Kumpulan Kyani Saya

Inilah bahagian yang amat penting untuk anda ambil perhatian kerana saya amat yakin sekali pastinya anda sendiri akan tertanya-tanya mengapa perlu memilih perniagaan Kyani ini?

Baiklah, mari saya bantu menjawab persoalan anda tersebut.

Inilah kebaikan-kebaikan dan manfaat-manfaat yang bakal anda perolehi sebagai Rakan Niaga Kyani kami …

Join Us NOW! – Bisnes Online
  1. Layak Mendapat Potongan Diskaun
    – Anda layak membeli produk-produk Kyani pada harga diskaun sebanyak 20-25% potongan disamping mengumpul mata (UV) untuk ditukarkan kepada wang tunai (cashback), pelbagai insentif, komisyen dan bonus yang Kyani tawarkan setiap bulan
  2. Perniagaan Berlandas Konsep Jual-Beli Islam
    – Berlandaskan syariat perniagaan Islam sebenar di mana kami di Kyani lebih memfokuskan kepada konsep jualan produk, bukan penajaan ahli semata-mata seperti ‘head-hunting’, cari kaki, cari downline dan sebagainya
  3. Anda Dibimbing Pakar Perubatan & Kesihatan
    – Anda akan sentiasa didedahkan dengan pengetahuan baru mengenai kesihatan & nutrisi. Pihak Kyani sendiri mempunyai Ahli Nutrisi, Ahli Farmasi, doktor khusus untuk memberikan anda latihan tentang Product Knowledge yang mantap
  4. Tak Perlu Paksa Orang Join Sebagai Downline
    – Tidak perlu paksa sesiapa untuk jadi Pengedar Kyani kita. Berkongsi cerita tentang kebaikan produk secara online dan hanya jual kepada mereka sebagai pengguna. Bila mereka sudah bersedia, mereka sendiri akan minta kita bimbing mereka untuk berniaga produk-produk Kyani tersebut
  5. Tiada Penindasan Daripada Leader
    – Anda akan mendapat bimbing daripada Group Leader yang bukan hanya menabur janji bonus dan kemewahan semata-mata. Malah anda sendiri mampu menjana pendapatan jauh melebihi leader anda jika anda berusaha. Tiada sebarang penindasan dalam pelan pemasaran Kyani
  6. Tiada Paksaan Untuk Capai Sasaran Jualan
    – Tiada sebarang tekanan untuk anda capai target jualan. Perniagaan Kyani anda, anda sendiri tentukan. Anda tidak perlu maintain point atau belian bulanan. Jika cukup point, anda layak menerima cashback. Jika tidak, status keahlian anda masih lagi terpelihara
  7. Boleh Dilakukan Secara Online 100%
    – Aktiviti pemasaran dan promosi boleh dilakukan semudah hanya dari rumah depan laptop secara online sahaja. Ini amat baik sekali bagi anda yang jenis pemalu, tidak ingin keluar jumpa orang untuk ‘tebalkan muka’ jual produk
  8. Tak Perlu Hadir Sebarang Meeting Atau Perjumpaan
    – Anda tidak perlu hadir ke sebarang perjumpaan wajib mingguan yang perlu bernyanyi sambil bertepuk-tapar beramai-ramai sesama ahli. Segala aktiviti latihan dan bimbingan akan dilakuan secara online melalui laman web Eksklusif tertutup
  9. Masa Bekerja Yang Fleksibel Untuk Surirumah
    – Masa bekerja yang amat fleksibel terutama sekali bagi surirumah. Anda cuma perlu peruntukan dalam beberapa jam sahaja sehari untuk kerja pemasaran Internet, semak email dan melakukan customer support. Selebihnya anda boleh uruskan urusan rumahtangga anda tanpa sebarang gangguan
  10. Perniagaan Yang Tidak Perlu Simpan Stok!
    – YA, anda TAK PERLU beli stok. Anda boleh kurangkan modal. Kerja anda cuma perlu promote dan kongsikan kebaikan produk Kyani.
    – Jika anda mendapat tempahan, anda boleh terima bayaran daripada pembeli anda dan terus email kan kepada HQ Kyani serta lakukan pembayaran mengikut harga Pengedar kepada Kyani. Pihak Kyani akan terus pos kan pesanan anda kepada pembeli anda
Join Us NOW! – Bisnes Online
Work At Home

Demikianlah kelebihan-kelebihan serta sebab mengapa peluang menjadi Rakan Niaga saya dalam Bisnes Online Kyani ini adalah suatu peluang yang tidak patut anda lepaskan.

Ke semua manfaat tersebut bakal anda nikmati.

Join Us NOW! – Bisnes Online
Kyani Presidential Trip

Ini belum campur masuk lagi bonus serta insentif lain seperti CAR BONUS dan peluang bercuti yang pihak Kyani sendiri akan taja anda 100% secara PERCUMA mengikut prestasi jualan anda!

Join Us NOW! – Bisnes Online
Kyani Car Bonus

OK, kini kita sudah hampir kepada penghujung perkongsian saya …

Tapi sebelum itu, pasti anda akan bertanya kepada saya persoalan ini pula …

Berapakah Modal Pelaburan Yang Diperlukan Untuk Menjadi Rakan Niaga Kyani Serta Memulakan Perniagaan Kyani Dari Rumah?

Join Us NOW! – Bisnes Online

Terus-terang saya katakan kepada anda, modal permulaan anda untuk memulakan perniagaan Kyani bersama-sama team saya ini teramatlah rendah sekali.

Pelaburan anda cumalah untuk tujuan pendaftaran sebagai Pengedar Rakan Niaga Kyani iaitu sebanyak RM100 RM85 SAHAJA bayaran sekali setahun !

Ya, itulah dia modal permulaan yang diperlukan untuk anda sertai bisnes Kyani ini.

Sudah ramai Rakan Niaga yang hanya bermodalkan yuran pendaftaran ini dan berjaya menjana pendapatan 5, 6 malah 7 angka setiap bulan!

Klik butang tempah di bawah untuk mandaftar sebagai ahli Kyani hari ini juga …

Tak Cukup Dengan Itu, Saya Akan Berikan Anda Akses Ke Dalam Facebook Private Group & Bimbingan Melalui Sesi Webinar PERCUMA Kyani Business Training!

Join Us NOW! – Bisnes Online

Di sini kami membuka satu tawaran yang ‘super-power’ untuk masa yang TERHAD …

Khusus untuk anda yang menyertai MILLIONAIRE EMPOWERED GROUP kami dalam perniagaan Kyani ini, KAMI akan memberikan bimbingan terus kepada anda langkah-demi-langkah bagaimana untuk bermula dari ZERO membina perniagaan Kyani  sehingga anda mampu menjana pendapatan stabil dan selesa setiap bulan!

Kami akan adakan sesi Webinar secara PERCUMA khusus untuk anda serta kami akan masukkan anda ke dalam Facebook Private Closed Group.

Dalam group tertutup tersebut, kami akan ajarkan segala teknik Pemasaran ONLINE untuk anda bina Bisnes Online Kyani anda.

Join Us NOW! – Bisnes Online

Modul Latihan Rahsia Bagaimana Menjana Income BISNES ONLINE TERBONGKAR! – Teknik Membuatkan Emosi Prospek Anda Di ONLINE Membuak-Buak Ingin Beli Produk-Produk Kyani Anda

  1. Modul Online Marketing(Facebook, Instagram, Blog, Youtube)
  2. Modul Marketing Plan Kyani
  3. Modul Produk Mastery ( Fokus Triangle of Health, Cara Makan, Cara Order Online dll)
  4. Modul Leadership
  5. Modul Copywriting
  6. Modul Close Sale
  7. Modul Follow-Up
  8. Modul Pengurusan Stok
  9. FAQ
  10. Webinar
  11. SOP – Sales and Marketing,Recruiting

Tapi Ada Berita Buruk Di Sini. Anda Perlu Bertindak Cepat Sebelum Kami Tutup Peluang Ini Buat Selamanya!

Join Us NOW! – Bisnes Online

Ya, di sini kami ada satu berita buruk yang terpaksa juga kami sampaikan kepada anda.

Kami akan mengehad pengambilan Rakan-rakan Niaga Kyani yang baru. Besar kemungkinan kami akan tutup peluang ini hari ini, mungkin esok, mungkin minggu depan atau pada bila-bila masa sahaja!

Kami pun tak berani berikan sebarang jaminan peluang sesi Webinar percuma dan bimbingan Pemasaran Facebook untuk produk Kyani ini sampai bila kami tawarkan.

Ini kerana kami amat mengehadkan pengambilan ahli baru bertujuan untuk menjaga kualiti dan khidmat bimbingan kami untuk setiap ahli kumpulan baru kami.

Oleh itu, sementara kami buka peluang ini, anda PERLU cepat-cepat ambil tindakan untuk daftarkan diri hari ini juga jika anda berminat.

Usah bertangguh-tangguh lagi …

Klik butang di bawah SEKARANG juga sebelum kami tutup peluang pengambilan Rakan Niaga Kyani baru …

P.S: Kini anda tidak perlu lagi tercari-cari peluang menjana pendapatan tambahan melalui Bisnes Online yang tidak tahu keberkesanannya. Kami sendiri yang telah berjaya dalam perniagaan Kyani sehingga telah mencapai tahap tertinggi iaitu **** akan bimbing anda langkah-demi-langkah untuk bermula dan mengembangkan rangkaian perniagaan Kyani anda secara Bisnes Online.

P.P.S: Anda tidak perlu lagi berasa kecewa dengan kegagalan demi kegagalan dalam perniagaan MLM. Ikut sahaja apa yang kami lakukan dan berjaya seperti kami menjana pendapatan secara santai di Internet dengan menjual produk-produk Kyani TANPA perlu cari-cari downline. Klik sini untuk sertai kami!

P.P.P.S: Dengan hanya bermodalkan RM85 sahaja, anda mampu memulakan perniagaan Kyani serta akan dimasukkan ke dalam Facebook Private Closed Group untuk sesi Online Coaching malah Webinar yang akan kami sendiri bimbing anda langkah-demi-langkah untuk melakukan Pemasaran Bisnes Online bagi menjana pendapatan melalui penjualan produk Kyani. Anda turut berpeluang mendapat perkongsian daripada leader-leader hebat Kyani yang telah menjana pendapatan 5, 6 malah 7 angka sebulan!