About Kyäni

Ringkasan Kyani – Kyani Malaysia

Bulan-bulan terakhir musim panas di Alaska adalah menakjubkan, dengan sehingga 22 jam siang hari menerangi landskap di samping haiwan bersedia untuk musim sejuk yang ekstrim. Masa ini juga adalah sesuatu yang unik – penuaian Blueberry Wild Alaskan yang luar biasa.

Kebanyakan tumbuhan buah-buahan dan sayur-sayuran akan cepat layu dan mati di musim sejuk yang panjang dan ekstrim di Alaska. Tetapi Blueberry Alaskan Liar bukan sekadar buah biasa . Ia telah berkembang untuk melindungi dirinya daripada unsur-unsur ekstrim dengan pigmen berwarna kaya dalam kulitnya yang disebut “anthocyanin”. Phytochemical ini adalah sumber kehebatan antioxidant Wild Alaskan Blueberry, iaitu lebih dari 5 kali ganda potensi blueberry biasa.

Satu lagi penyesuaian yang luar biasa yang terdapat di alam semula jadi bermula dengan epal Switzerland yang sudah ditanam beratus-ratus tahun dahulu. Kesegarannya lebih daripada jenis lain, Uttwiler Spätlauber sangat berharga untuk jangka hayatnya. Kunci pertahanan terhadap pereputan adalah botani yang terdapat dalam kulit buah. Botani ini melindungi buah daripada tekanan oksidatif dan keradangan yang disebabkan oleh pendedahan kepada sinaran UV, dan juga bertindak untuk membalikkan kesan pengotoran ini.

Bukan sahaja Kyäni menarik inspirasi dari alam semulajadi untuk produknya, tetapi bahan-bahan yang kuat ini adalah simbol budaya dan keteguhan Kyani. Keluarga pengasas Kyäni bermula dengan hanya perniagaan yang kecil , seperti epal atau blueberry. Tetapi dengan kerja keras dan inovasi, Hansens dan Taylors mencapai kejayaan perniagaan yang besar dalam banyak industri. Setelah mengetahui bagaimana sumber kesejahteraan alam ini dapat memberi kesan positif kepada kesihatan, keluarga bergabung bersama membentuk Kyäni. Hari ini, produk-produk berkuasa Kyäni memberi perubahan dalam kehidupan berjuta-juta orang di seluruh dunia.

About Kyäni

MISI Kyäni

Untuk membawa harapan – janji kehidupan yang lebih baik melalui kesejahteraan dan peluang.
Apa maksud misi ini? Ini bermakna Kyäni meningkatkan kehidupan dalam pelbagai cara. Dari produk kesejahteraan kami yang menggabungkan yang terbaik yang dicipta oleh sains , kepada peluang perniagaan yang membolehkan seseorang untuk bersama dengan pengasas yang sangat berjaya dengan metod untuk berjaya, Kyäni bersedia membantu sesiapa yang ingin kesejahteraan dan mencapat matlamat kewangan mereka.

HARAPAN

Terlalu ramai orang di dunia mendapati diri mereka berada dalam kedudukan yang tidak berkemampuan. Berjuta-juta orang kekurangan keperluan asas hidup. Kyäni komited untuk membuat perubahan di mana sahaja . Melalui program seperti Kyäni Caring Hands and Potato Pak, Rakan Niaga dan Pelanggan telah membantu memperbaiki kehidupan di seluruh dunia.

KESIHATAN


Kyäni diasaskan atas idea untuk membawa kesejahteraan kepada seberapa ramai orang yang mungkin, di mana banyak tempat yang boleh kita jangkau. Ini bermula dengan perkembangan Triangle of Health, menyokong dan meningkatkan kesihatan melalui suplemen pemakanan semula jadi. Kemudian matlamat ini telah diperluaskan untuk memasukkan produk penjagaan kulit Fleuresse, yang menyokong kesihatan dari luar .

PELUANG


Membantu mereka memperoleh pendapatan tambahan untuk mencapai matlamat kewangan mereka. Disokong oleh pemimpin dengan generasi kejayaan perniagaan, peluang perniagaan Kyäni adalah unik dalam industri pemasaran rangkaian, dan mempunyai pelbagai pembayaran dan bonus, dan semua alat yang diperlukan untuk membina perniagaan yang berjaya.